Vores mission er at give bedre råd

ForsikringsRådgiverne ApS skal være en uafhængig, uvildig og værdiskabende samarbejdspartner for vores kunder. Det opnår vi ved at besidde stor faglig viden, ved at være erfarne, innovative og upartiske, og ved konstant at søge den optimale løsning for vores kunder.

Samtidig skal vi være en attraktiv arbejdsplads for kompetente medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel for kunderne, både når det handler om penge og policer.

Vi har en vision om, at…

ForsikringsRådgiverne har en vision om at være vores kunders foretrukne valg, når det handler om at vurdere virksomhedens forsikringsforhold og de risici, som opstår ved driften af virksomheden.

Derudover forestiller vi os, at vores kunder foretrækker at lade os formidle alle aspekter af virksomhedens forsikringsforhold, fordi de derved frigøres til at drive virksomhed.

Vores medarbejdere er jo…

ForsikringsRådgiverne beskæftiger medarbejdere, som er fagligt meget kompetente, og som har den fornødne uddannelse, baggrund samt faglige såvel som personlige ballast til at fungere som rådgivere og sparringspartnere for erhvervslivets ledere. Hos ForsikringsRådgiverne byder arbejdsdagen på store faglige udfordringer, personlige og faglige udviklingsmuligheder samt ikke mindst masser af gode opgaver for ‘krævende’ kunder.